Skip to content

Whatsapp: 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Supplement News

Vier met ons mee: Nowvitamins bestaat 10 jaar!

by Now Vitamins 30 Mar 2024 0 Comments

Dit jaar is een mijlpaal voor Nowvitamins.nl - we vieren ons tien jarig jubileum!
We danken natuurlijk als eerste onze trouwe klanten. Bedankt!Een decennium geleden begon Michael R. Eekhof met een missie om een verschil te maken in de wereld van gezondheid en welzijn. Zijn persoonlijke reis en passie voor een gezondere samenleving vormden de basis voor de oprichting van Nowvitamins.nl. Gevestigd in het hart van Nederland, het pittoreske Lelystad ;-) met haar talloze havens en musea, is onze webshop uitgegroeid tot een vertrouwde bron voor kwalitatieve therapeutische voedingssupplementen, met een nadruk op duurzaamheid en het welzijn van onze klanten.

Michael, voormalig therapeut en expert op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid, heeft zich niet alleen ingezet om mensen te helpen met hun gezondheid en prestaties, maar ook om de wereld te bevrijden van plastic en toxische stoffen. Met zijn achtergrond als docent medische biochemie, ervaring met Ehlers Danlos Syndroom, en een diepgaande kennis van de medische en biomedische wetenschappen, heeft Michael Nowvitamins.nl en het plastic vrije supplementenmerk Natuurlijk.fit opgericht. Zijn toewijding en visie hebben geleid tot de ontwikkeling van een assortiment dat niet alleen effectief is, maar ook veilig voor zowel onze klanten als de planeet.

In augustus 2023 lanceerden we met trots ons Therapeuten Programma, een affiliate programma met een commissiemodel speciaal ontworpen voor therapeuten. Dit programma onderstreept onze inzet om nauw samen te werken met professionals in de gezondheidszorg, hen te ondersteunen in hun praktijk, en samen onze missie voort te zetten om een gezondere samenleving te creëren.

Bij Nowvitamins.nl geloven we in de kracht van kennis en de waarde van hoge kwaliteit supplementen. Onze strenge selectiecriteria zorgen ervoor dat alleen de beste producten ons assortiment bereiken. We streven ernaar onafhankelijk te blijven, met meerdere merken die voldoen aan onze hoge eisen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van supplementen die écht verschil maken.

Michael's reis - van zijn eigen gezondheidsuitdagingen tot de oprichting van Nowvitamins.nl - is een getuigenis van zijn onwankelbare toewijding aan een gezonder, duurzamer leven voor iedereen. Zijn verhaal inspireert ons elke dag en we zijn trots op wat we samen met onze gemeenschap hebben bereikt.

We nodigen je uit om dit speciale jubileum met ons te vieren. Laat ons je begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven, met de beste ondersteuning die de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Of je ons nu bezoekt in onze fysieke winkel in Lelystad of online shopt, we staan klaar om je te verwelkomen in de familie van Nowvitamins.nl.

Proost op tien jaar gezondheid, en op nog vele jaren van samenwerking, innovatie en groei. Samen maken we het verschil!

Uiteraard staan er het hele jaar door acties gepland, van simpele kortingen zoals 20% korting tot specifieke 1+1 gratis 

Met hartelijke groet,

Het Nowvitamins.nl Team

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Someone recently bought a
[time] ago, from [location]

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Compare
Product SKUDescription Collection Availability Product Type Other Details
this is just a warning
Login