Meteen naar de content

Berichtjes per 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Voedingssupplementen nieuws

Wat zijn liposomale formules?

door M.R. Eekhof 02 Sep 2018 0 reacties

Voedingssupplementen moeten natuurlijk een bepaalde dosis hebben om goed werkzaam te zijn. Daarnaast is het van belang dat de ingrediënten zo goed mogelijk worden opgenomen door het lichaam. Daardoor kan een effect al optreden bij lagere doseringen. Als je een vitaminepil slikt, neem je lang niet alle vitamine op in je lichaam die er in die pil zit. Een deel gaat helaas verloren.

Nieuw zijn de liposomale voedingssupplementen. Lipos betekent vet. 

 
 
In liposomale voedingssupplementen zitten de nutriënten ‘verpakt’ in minuscule vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden: liposomen. Je zou het kunnen vergelijken met een zeepbel. 
Liposomale voedingssupplementen
Door het inkapselen van nutriënten in liposomen kunnen nadelige invloeden van het spijsverteringsproces worden omzeild. De liposomale ‘verpakking’ garandeert een uitstekende opname, beschermt de nutriënten tegen afbraak en oxidatie en zorgt ervoor dat ze sneller en gemakkelijker in de lichaamscellen terechtkomen. 

Liposomale voedingssupplementen zijn vooral bedoeld om een betere opname te realiseren van nutriënten waarvan bekend is dat de opname bij conventionele toedieningsvormen te wensen overlaat. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Curcuma Longa. 

Daarnaast zijn deze producten bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten en capsules. Denk daarbij aan bijvoorbeeld vitamine K2 en D3 voor kinderen en ouderen. 
Vorige
Volgende bericht

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Recentelijk kocht iemand
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor het abonneren

Deze email was al geregistreerd!

Shop the Look

Kies Opties

Recent bekeken

Edit Option
Vergelijken
Product SKUOmschrijving Collectie Beschikbaarheid Product type Overige details
this is just a warning
Inloggen