Meteen naar de content

Berichtjes per 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Voedingssupplementen nieuws

NowVitamins.nl viert 10-jarig jubileum: Een decennium van gezondheid en duurzaamheid

door Now Vitamins 21 Jun 2024 0 reacties

Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal bij NowVitamins.nl: ons 10-jarig jubileum! Het afgelopen decennium hebben we ons met passie en toewijding ingezet om de beste voedingssupplementen aan te bieden, gericht op het bevorderen van uw gezondheid en welzijn. Tegelijkertijd hebben we voortdurend gezocht naar manieren om onze impact op het milieu te minimaliseren. In deze blog delen we hoe we onze ecologische voetafdruk verkleinen en onze inzet voor duurzaamheid versterken.

Uiteraard zijn de supplementen van Natuurlijk.fit , HappySoaps en ons huismerk nowvitamins.nl plastic vrij verpakt. Dit niet alleen voor het milieu maar ook uw gezondheid. Wij besparen hiermee maarliefst 100% plastic, vele honderden kilo's per jaar. 

Milieubewust verzenden van voedingssupplementen

Bij NowVitamins.nl geloven we dat elk aspect van ons bedrijfsproces de kans biedt om duurzamer te handelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de manier waarop we uw bestellingen verpakken en verzenden. We hebben verschillende stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat onze verzendmethoden zo milieuvriendelijk en gezond mogelijk zijn.

Recycling van opvulmaterialen

Een van de belangrijkste initiatieven die we hebben genomen, is het hergebruiken van opvulmaterialen. In plaats van nieuwe opvulmaterialen aan te schaffen, hergebruiken we de materialen die we ontvangen van onze leveranciers. Dit betekent dat we nooit nieuw (en zeker geen plastic) opvulmateriaal kopen. Daarnaast gebruiken we “schoon papieren afval” als opvulmateriaal. Door deze aanpak verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan een circulaire economie. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om steeds op uw beurt de materialen her te gebruiken.

Efficiënter gebruik van papier

Bij NowVitamins.nl zijn we ons bewust van het belang van papierbesparing. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze pakbonnen op A5-formaat af te drukken in plaats van op A4-formaat. Deze eenvoudige aanpassing leidt tot een besparing van 50% op papier en 40% op inkt. Dit is een kleine verandering met een grote impact op onze milieubelasting.

Papieren tape en BPA-vrije etiketten

We hebben ook stappen ondernomen om plastic in onze verpakkingen te verminderen. Onze pakketten worden verzegeld met papieren tape in plaats van plastic tape, wat bijdraagt aan een betere recycleerbaarheid van de verpakking. Bovendien zijn onze verzendetiketten BPA-vrij, wat betekent dat ze veiliger zijn voor zowel het milieu als uw gezondheid.

Compacte verpakkingen

Tot slot verpakken we uw supplementen bestellingen zo klein mogelijk. Door de afmetingen van onze pakketten te minimaliseren, kunnen we de uitstoot tijdens het vervoer beperken. Kleinere pakketten nemen minder ruimte in beslag tijdens het transport en zorgen ervoor dat de vervoersmiddelen efficiënter kunnen worden geladen. Dit resulteert in een lagere CO2-uitstoot per bestelling.

Onze belofte aan u

Bij NowVitamins.nl zijn we trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid blijft de kern van ons bedrijf. We blijven voortdurend zoeken naar manieren om onze processen te verbeteren en onze impact op het milieu te verkleinen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze planeet zijn voor ons van het grootste belang.

We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in NowVitamins.nl. Samen werken we aan een gezondere en duurzamere toekomst. Op naar de volgende 10 jaar!

Vorige
Volgende bericht

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Recentelijk kocht iemand
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor het abonneren

Deze email was al geregistreerd!

Shop the Look

Kies Opties

Recent bekeken

Edit Option
Vergelijken
Product SKUOmschrijving Collectie Beschikbaarheid Product type Overige details
this is just a warning
Inloggen