Meteen naar de content

Berichtjes per 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Voedingssupplementen nieuws

Co2 positieve voedingssupplementen

door Now Vitamins 03 Mar 2021 0 reacties

Natuurlijk.fit was al CO2 neutraal door het hele productie proces en de verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo is Natuurlijk.fit een plasticvrij merk. Bovendien is het Vegan (ook de capsules) en zelfs CO2 verlagend met Acacia Projects.

Hoe zit dat?

Acaciabomen binden stikstof en CO2 in de bodem en zorgen zo voor een beter milieu en betere biodiversiteit in bedreigde gebieden (verwoestijning) zodat andere planten en dieren beter kunnen gedijen. Voor de productie van acaciavezels worden er géén bomen gekapt. De bomen leven door en wij planten juist extra bomen bij. Daarnaast compenseren wij ruimschoots voor het transport en verdere verwerking. In Nederland worden de vezels met de hand en plasticvrij verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen. 

Nu ook met het drukwerk is Natuurlijk.fit en deze webshop Nowvitamins.nl zelfs CO2 positief! De flyers en ander drukwerk wordt vanaf 2021 gedrukt op landbouwafval en er worden twee extra bomen aangeplant per 1000 gedrukte flyers.

Daarnaast, afgezien van het drukwerk; Acaciabomen binden stikstof en CO2 in de bodem en zorgen zo voor een betere biodiversiteit in bedreigde gebieden (verwoestijning)

Nu kan Natuurlijk.fit met een gerust hart flyers verspreiden voor het meest milieuvriendelijke product ter wereld (100% plastic vrij, biologisch, non-gmo, vegan etc.)

nb. er worden voor het drukwerk andere bomen geplant dan voor Acacia Projects / Green Wall initative Project.

Omdat we drukken op afval (wat anders verbrand zou worden) sparen we papier en door de aanplanting van extra bomen ontstaat er dus een positief saldo / bijdrage aan de reductie van CO2 en stikstofverbindingen in het milieu!

Acaciavezels zijn goed voor de darmen (prebiotica) en verkrijgbaar bij www.nowvitamins.nl

Vorige
Volgende bericht

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Recentelijk kocht iemand
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor het abonneren

Deze email was al geregistreerd!

Shop the Look

Kies Opties

Recent bekeken

Edit Option
Vergelijken
Product SKUOmschrijving Collectie Beschikbaarheid Product type Overige details
this is just a warning
Inloggen