Skip to content

Whatsapp: 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Voeding en leefstijl, Recepten

Je Eigen Natuurlijke Afslank Shake Recept

by Now Vitamins 02 Jan 2024 0 Comments

Op zoek naar een gezonde en natuurlijke manier om je gewichtsverliesdoelen te bereiken? Onze zelfgemaakte afslank shake is rijk aan voedingsstoffen, vrij van suikers en boordevol natuurlijke ingrediënten om je te helpen op je reis naar een gezonder lichaam. Met de toevoeging van producten zoals MultiFiber van Natuurlijk.fit en biologisch Erwten Eiwitpoeder van Nowvitamins.nl, wordt het een smakelijke en voedzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een oppepper voor hun gezondheid.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Stap 1: Verzamel je Ingrediënten

Zorg ervoor dat je alle ingrediënten bij de hand hebt voordat je begint. Je kunt kiezen of je de zoetstof en creatine wilt toevoegen, afhankelijk van je voorkeur en behoeften. Citroensap, in kleine hoeveelheden, geeft een frisse smaak zonder dat het al te veel suikers toevoegt. 

Stap 2: Meng MultiFiber en Erwten Eiwitpoeder

Voeg een Eetlepel MultiFiber van Natuurlijk.fit toe aan je blender. Voeg vervolgens een eetlepel biologisch Erwten Eiwitpoeder van Nowvitamins.nl toe. Sporters met verhoogde eiwitbehoefte voegen best 2 eetlepels in totaal toe.

Stap 3: Voeg Optionele Ingrediënten Toe

Voeg, indien gewenst, de optionele erythritol zoetstof en creatine monohydraat toe. In plaats van Erythirol kun je ook Stevia gebruiken, maar ik vind dat niet lekker, stevia heeft een behoorlijk karakteristieke (chemische) smaak.

Stap 4: Voeg Vloeistof Toe

Giet de benodigde hoeveelheid vloeistof in de blender. Je kunt kiezen uit verschillende opties zoals gewoon water, ongezoete amandelmelk, rijst melk, kokoswater, of magere yoghurt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Stap 5: Blenderen

Plaats het deksel op de blender en meng alle ingrediënten tot je een gladde, romige shake hebt. Je kunt altijd de consistentie aanpassen door meer of minder vloeistof toe te voegen.

Stap 6: Geniet van je Afslank Shake

Giet je zelfgemaakte afslank shake in een glas en geniet ervan als een voedzaam ontbijt, tussendoortje of na je training. Deze shake zit boordevol vezels en eiwitten en kan je helpen om je honger onder controle te houden terwijl je je streefgewicht nastreeft.

Nu kun je genieten van je gezonde en vullende afslank shake met alle benodigde ingrediënten en vloeistof voor een smakelijke en voedzame ervaring. Pas de hoeveelheid vloeistof aan op basis van de gewenste dikte van je shake.

Tip!  Milkshake-shake-shake

Als je wat meer suiker mag/wil hebben en echt kan genieten van een milkshake, gebruik dan bevroren vruchten zoals banaan en aardbei in je shake! Zo maak je een échte milkshake zonder siroop troep zoals bij de fastfoodketens. 
Je hebt wel een stevige sterke blender nodig en voldoende vloeistof zoals melk.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Someone recently bought a
[time] ago, from [location]

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Compare
Product SKUDescription Collection Availability Product Type Other Details
this is just a warning
Login