Skip to content

Whatsapp: 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Supplement News

Zijn Liposomale Supplementen de beste keuze?

by Now Vitamins 05 Feb 2023 0 Comments

Liposomale Supplementen: Waarom Zij De Beste Keuze Zijn Voor Uw Gezondheid

Met de steeds groeiende markt van voedingssupplementen, is het belangrijk om te weten welke supplementen het meest effectief zijn voor uw gezondheid. Liposomale supplementen zijn een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betere en effectievere manier om voedingsstoffen op te nemen. In dit artikel bespreken we de voordelen van liposomale supplementen en waarom ze de beste keuze zijn voor uw gezondheid.

Wat zijn Liposomale Supplementen?

Liposomale supplementen zijn voedingssupplementen die zijn verpakt in liposomen, kleine blaasjes gevormd uit een membraan van fosfatiden. Deze liposomen fungeren als beschermende omhulling voor de voedingsstoffen, waardoor ze beter beschermd worden tegen afbraak in het lichaam en een hogere absorptie hebben. Hierdoor zijn ze effectiever dan traditionele voedingssupplementen zoals tabletten of capsules.

Voordelen van Liposomale Supplementen

  1. Hogere Absorptie

Een van de grootste voordelen van liposomale supplementen is de hogere absorptie. Doordat de liposomen de voedingsstoffen beschermen en begeleiden naar de celmembranen, krijgen ze een beter resultaat in vergelijking met traditionele supplementen. Hierdoor krijgt u meer voordelen uit de supplementen en hoeft u minder supplementen te gebruiken voor hetzelfde resultaat.

  1. Betere Bescherming

Liposomale supplementen bieden niet alleen een hogere absorptie, maar ook een betere bescherming voor de voedingsstoffen. Ze beschermen de voedingsstoffen tegen afbraak door zuren en enzymen in het lichaam en zorgen ervoor dat ze beter bewaard blijven tot ze aangeboden worden aan de celmembranen. Hierdoor blijven ze beter behouden en worden ze efficiënter opgenomen.

  1. Meer Voordelen

Liposomale supplementen bieden ook meer voordelen dan traditionele supplementen. Bijvoorbeeld, LVC6, liposomale vitamine C met quercetine, is een antioxidantrijk supplement dat helpt het immuunsysteem te ondersteunen, beschermt tegen vrije radicalen en bevordert de collageenproductie. LLO1, liposomale omega 3-vetzuren uit algen, zijn een vegan-vriendelijke bron van omega 3-vetzuren

Liposomale omega 3 uit algen niet alleen voor veganisten

Liposomale omega 3 vetzuren uit algen zijn de beste keuze voor jouw en iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame bron van omega 3 vetzuren.

Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetten die belangrijk zijn voor onze gezondheid, maar die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is bekend dat omega 3 vetzuren onder andere bijdragen aan het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de gezondheid van het hart en de hersenen.

Visolie bevat inderdaad veel omega 3, de vissen halen dat uit... algen. Visolie moet voordat het in je supplement beland eerst chemisch behandeld worden omdat visvet altijd giftige toxische stoffen bevat. In hogere concentraties dan de gehele vis. Algen zijn niet alleen duurzaam maar ook veiliger en schoner. Ze hoeven bijna niet behandeld te worden.

Liposomale omega 3 vetzuren uit algen zijn een unieke vorm van supplementen die de opname en effectiviteit van omega 3 vetzuren in het lichaam verbetert. Net als bij liposomale vitamine C, zijn liposomen microscopisch kleine bolletjes die omega 3 vetzuren beschermen en vervoeren naar de cellen in het lichaam. Hierdoor wordt de opname en effectiviteit van omega 3 vetzuren verhoogd, waardoor je beter profiteert van de gezondheidsvoordelen.

Zeker als veganist is het soms moeilijk om voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen via je dieet, maar met liposomale omega 3 vetzuren uit algen heb je een zeer zuivere schone plantaardige en duurzame bron van deze belangrijke vetten.

Liposomale supplementen zijn een revolutionaire nieuwe manier om supplementen te nemen, die veel beter worden opgenomen door het lichaam dan conventionele tabletten of capsules. Deze supplementen zijn opgebouwd uit kleine, olieachtige bolletjes genaamd liposomen, die actieve ingrediënten zoals vitamines en mineralen bevatten. Dankzij hun unieke opbouw en samenstelling kunnen liposomale supplementen snel en effectief worden opgenomen door de cellen in het lichaam, waardoor de verwachte gezondheidsvoordelen sneller en beter kunnen worden bereikt.

Een van de grootste voordelen van liposomale supplementen is de verhoogde opneembaarheid van de actieve ingrediënten. In tegenstelling tot conventionele tabletten, poeders en capsules, waarbij de meeste van de actieve ingrediënten door het lichaam worden afgebroken of niet worden opgenomen, kunnen liposomale supplementen worden opgenomen door de cellen in het lichaam. Dit betekent dat meer van de actieve ingrediënten worden gebruikt voor de gezondheidsvoordelen die zij bieden, en dat de resultaten sneller en beter zijn.

Een ander groot voordeel van liposomale supplementen is dat zij de potentie hebben om de verwachte gezondheidsvoordelen te verhogen. Dankzij de unieke opbouw en samenstelling van liposomen kunnen de actieve ingrediënten in het lichaam beter worden beschermd en vervoerd, waardoor zij langer beschikbaar zijn en hun gezondheidsvoordelen langer kunnen worden gebruikt.

Er zijn verschillende liposomale supplementen beschikbaar, waaronder liposomale vitamine C met Quercetine (LVC6) en liposomale Omega 3-vetzuren uit Algen (LLO1). Beide producten bieden specifieke gezondheidsvoordelen die kunnen worden versterkt door hun unieke liposomale opbouw.

LVC6, liposomale vitamine C met Quercetine, is een krachtig antioxidantrijk supplement dat is ontworpen om het immuunsysteem te ondersteunen, te beschermen tegen vrije radicalen en de collageenproductie te bevorderen. Vitamine C is een bekende en veelgebruikte vitamine die nodig is voor de gezondheid en het welzijn, maar door zijn wateroplosbare aard is het soms moeilijk om genoeg vitamine C op te nemen via de voeding alleen. Door de actieve ingrediënten in LVC6 te verpakken in liposomen, word veel meer vitamine C opgenomen en komt aan waar het nodig is, in de cel. liposomale vitamine C met quercetine.

Een ander liposomaal supplement dat we aanbieden, is onze LLO1, liposomale omega 3-vetzuren uit algen. Omega 3-vetzuren zijn essentiële vetzuren die het hart, de hersenen en het oog ondersteunen. Veel mensen slagen er niet in om voldoende omega 3-vetzuren te verkrijgen uit hun dieet, dus een supplement is vaak een uitstekende manier om deze stoffen aan te vullen. Bovendien zijn onze omega 3-vetzuren uit algen veganistisch, dus zijn ze geschikt voor mensen die geen dierlijke producten willen eten.

Snelle resultaten, een short-cut?

Naast deze twee voorbeelden zijn er nog veel meer liposomale supplementen beschikbaar, waaronder magnesium, zink, vitamine D3 & K2, extra fosfolipiden en glutathion. Het grote voordeel van liposomale supplementen is dat ze zijn ontworpen om de actieve ingrediënten direct op te nemen in het bloed, waardoor ze snel en effectief werken. Dit betekent dat deze supplementen een uitstekende keuze zijn voor mensen die snelle resultaten willen zien.

In tegenstelling tot traditionele supplementen, zoals tabletten of capsules, worden liposomale supplementen niet geblokkeerd door de spijsverteringsenzymen, wat betekent dat ze veel beter worden opgenomen en effectiever zijn. Dit is vooral belangrijk voor kruiden, aminozuren en peptides die gevoelig zijn voor afbraak, zoals Glutathion, die snel worden afgebroken door de spijsverteringsenzymen.


Hoewel lipolife (liposomale supplementen merk) géén CBD meer maakt sinds 2021 laten de grafieken wel mooi zien wat het verschil in absorptie en retentie is. 

De nadelen van liposomale supplementen zijn:

- liposomale vloeistoffen moeten goed geschud worden vóór gebruik.
- Ondanks aandacht en constante product verbetering waardeert niet iedereen de smaak van liposomale formules.
- Na openen moeten de flesjes gekoeld bewaard worden in de koelkast en zijn ze 3 maanden te gebruiken.
- Liposomale formules kun je wel mengen met water of sap of andere liposomale producten, maar niet met hete vloeistoffen of alcoholische dranken. Dan gaan de liposomen kapot. 
- De één vindt vloeistof fijn, de ander heeft liever capsules. Voor de beste werking moeten liposomale supplementen in vloeibare toestand worden ingenomen.

Ten slotte

In conclusie zijn liposomale supplementen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiëntere en effectievere manier om supplementen in te nemen. Door de actieve werkzame stoffen te verpakken in liposomen, krijgt u meer van de actieve stof in uw bloed en ervaart u de volle voordelen van het supplement. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw immuunsysteem te ondersteunen, uw hartgezondheid te verbeteren of uw collageenproductie te bevorderen.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Someone recently bought a
[time] ago, from [location]

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Compare
Product SKUDescription Collection Availability Product Type Other Details
this is just a warning
Login