Skip to content

Whatsapp: 0623980571

info@nowvitamins.nl

Verzendkosten €6 of gratis boven €45 besteding*

Supplement News

Co2 positieve voedingssupplementen

by Now Vitamins 03 Mar 2021 0 Comments

Natuurlijk.fit was al CO2 neutraal door het hele productie proces en de verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo is Natuurlijk.fit een plasticvrij merk. Bovendien is het Vegan (ook de capsules) en zelfs CO2 verlagend met Acacia Projects.

Hoe zit dat?

Acaciabomen binden stikstof en CO2 in de bodem en zorgen zo voor een beter milieu en betere biodiversiteit in bedreigde gebieden (verwoestijning) zodat andere planten en dieren beter kunnen gedijen. Voor de productie van acaciavezels worden er géén bomen gekapt. De bomen leven door en wij planten juist extra bomen bij. Daarnaast compenseren wij ruimschoots voor het transport en verdere verwerking. In Nederland worden de vezels met de hand en plasticvrij verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen. 

Nu ook met het drukwerk is Natuurlijk.fit en deze webshop Nowvitamins.nl zelfs CO2 positief! De flyers en ander drukwerk wordt vanaf 2021 gedrukt op landbouwafval en er worden twee extra bomen aangeplant per 1000 gedrukte flyers.

Daarnaast, afgezien van het drukwerk; Acaciabomen binden stikstof en CO2 in de bodem en zorgen zo voor een betere biodiversiteit in bedreigde gebieden (verwoestijning)

Nu kan Natuurlijk.fit met een gerust hart flyers verspreiden voor het meest milieuvriendelijke product ter wereld (100% plastic vrij, biologisch, non-gmo, vegan etc.)

nb. er worden voor het drukwerk andere bomen geplant dan voor Acacia Projects / Green Wall initative Project.

Omdat we drukken op afval (wat anders verbrand zou worden) sparen we papier en door de aanplanting van extra bomen ontstaat er dus een positief saldo / bijdrage aan de reductie van CO2 en stikstofverbindingen in het milieu!

Acaciavezels zijn goed voor de darmen (prebiotica) en verkrijgbaar bij www.nowvitamins.nl

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Someone recently bought a
[time] ago, from [location]

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Compare
Product SKUDescription Collection Availability Product Type Other Details
this is just a warning
Login