
- Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
- Indien op voorraad. Gratis verzonden v.a. €50 order
- Achteraf betalen (binnen 14 dagen) mogelijk via Klarna
- Je bestelling is tot €2500 verzekerd via TrustedShops
- Meer informatie? Neem contact op over dit product
- Toevoegen aan vergelijking
Natto, een typisch Japans gerecht, ontstaat na een fermentatieproces van soja. De fermentatie wordt op gang gebracht door de bacterie Baccillus natto uit rijststrohalmen. Tijdens de fermentatie maakt deze bacterie tevens een uniek enzym ‘nattokinase’.
Samenstelling per softgel
% RI* | ||
Nattokinase | 50 mg | |
Vitamine E | 6,7 mg | 56% |
*RI = Referentie Inname
Ingrediënten
Vulstof (rijstolie), Stabilisator (capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water), nattokinase 50 mg, Antioxidant (d-alfa-tocoferol vitamine E, Emulgator (SOJA LECITHINE), Kleurstof (gele bijenwas, geelwortel, titaniumdioxide).
Gebruik
1 tot 3 x daags een softgel
Niet gebruiken samen met trobolytica en antistollingsmiddelen.
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Merk | Springfield |
Artikelcode | 868038 |
SKU | 8715216208776 |
EAN | 8715216208776 |
Gemiddelde van 0 review(s)
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review