Lamberts

Glucosamine compleet

27,35

Inhoud 120 tabletten

Niet op voorraad
Aantal
- +
Productomschrijving

Lamberts Glucosamine compleet

Samenstelling per dagdosering (= 3 tabletten)  

Glucosaminesulfaat 2KCl

1857 mg

Bevat:
Glucosaminesulfaat
= elementair Glucosamine

 

1400 mg
1100 mg

Chondroïtinesulfaat   330 mg
MSM
(Methylsulfonylmethaan)
  150 mg
Quercetine     50 mg

Gember
(60 mg van 20:1 extract)

1200 mg
Rozenbottel
(100 mg van 4:1 extract)
  400 mg

Ingrediënten:
GLUCOSAMINESULFAAT 2KCl (uit schaaldieren), gemodificeerd zetmeel, chondroïtinesulfaat, cellulose, methylsulfonylmethaan, tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose, glycerine, kleur: titaandioxide & ijzeroxiden), rozenbottelextract, antiklontermiddelen (siliciumdioxide & magnesiumstearaat), quercetinedihydraat, gemberextract, stearinezuur

Gebruik:
Neem 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen bij een maaltijd.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Product informatie
Merk Lamberts
Artikelcode 849037
SKU 5055148412227
EAN 5055148412227
Wat onze klanten zeggen

average of 0 review(s)

Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »