Terug

Bestel voor 23:00 - Mondkapje kopen? klik

Wat zijn Nucleotiden en waarom zou ik dat nemen?

Wat zijn Nucleotiden en waarom zou ik dat nemen?

Nucleotiden zijn de bouwstenen van ons DNA en RNA. Lees verder over de functies en wat je er aan hebt om deze aan te vullen.

De bouwblokjes van het leven!

OOIT VAN NUCLEOTIDEN GEHOORD?

In alle levende organismen zijn ze te vinden. In vrijwel elke lichaamscel zelfs meer dan een miljard!
Er zijn 5 verschillende Nucleotiden. Elke bestaat uit een base, een suiker en een fosfaatgroep. Ze vallen in twee groepen te weten Pyrimidines: Cytidine ‘C’, Thymidine ‘T’, Uridine ‘U’ en Purines: Guanosine ‘G’, Adenosine ‘A’

WAT DOET EEN NUCLEOTIDE?

Nucleotiden zijn van belang bij tal van biochemische processen. Zo zijn het de bouwstenen van DNA en RNA. Dat is dus de opslag van onze genetische informatie. Zonder correcte opbouw van nucleotiden hebben wij geen correcte cel bouw, structuur en functie. Elke cel met een nucleotiden te kort wordt getroffen door functieverlies of verandering van DNA.
RNA is betrokken bij de aanmaak van proteïnen. Die proteïnen hebben weer eigen functies zoals het dienen als bouwsteen, boodschapperstof, reparatie of afweer. Defect RNA geeft defecte proteïnen.Wat zijn Nucleotiden

WAAROM ZIJN NUCLEOTIDEN BELANGRIJK?

Het lichaam heeft een doorlopend aanbod aan nucleotide nodig voor deling en vernieuwing van cellen. Volwassenen hebben minimaal het aantal nieuwe cellen nodig gelijk aan het aantal cellen dat sterft. Kinderen uiteraard meer. Hiervoor moet het DNA en RNA meervoudig gekopieerd worden en zijn nieuwe bouwstenen nodig: de Nucleotiden.Nucleotiden DNA RNA

WAAROM ZOU IK EEN NUCLEOTIDEN SUPPLEMENT NEMEN?

Extra toevoer van de juiste nucleotiden helpt het lichaam om snel nieuwe cellen aan te maken. Zoals broodnodige immuun cellen of darmcellen. In tijden van stress, infectie of ziekte zijn er meer cellen nodig en dus ook meer nucleotiden. Vaak schiet de voeding te kort. Ook (top)sporters gebruiken vaak extra nucleotiden.

WAAROM LIPOSOMAAL?

Liposomale Nucleotiden worden rechtstreeks in de cel afgeleverd en biedt daarmee een enorm voordeel ten opzichte van nucleotiden in tabletten of capsules.

Voor meer informatie over het gebruik van Nucleotiden mail naar [email protected]

Nucleotiden Complex van lipolife®
Natuurlijke nucleotiden zoals deze ook gevonden worden in voeding. Met name orgaanvlees, gistextract en paddenstoelen bevatten Nucleotiden. Dezelfde nucleotiden in deze formule maar dan in hoge concentratie en zonder de nadelen van die voedingsmiddelen. Geschikt voor veganisten. NON-GMO. Vrij van soja, suiker en gluten.

Omdat ons dieet van persoon tot persoon varieert en in bepaalde situaties te kort schiet in de essentiële bouwblokken van DNA en RNA is suppletie noodzakelijk. Hierdoor kan het lichaam de optimale cel vernieuwing snelheid blijven hanteren.

Door deze vitale substantie via liposomen toe te dienen vind intracellulaire fusie plaats. Dat betekent dat de nucleotiden rechtstreeks de cel in gaan; where the magic happens!

Lipolife® Nucleotiden Complex is een revolutionair en uniek product, vele gebruikers ervaren al de positieve werking van deze geavanceerde formule.

Meer info over Lipolife: www.natuurlijk.fit/lipolife  of mail: [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Natuurlijk.fit (NOWvitamins.nl) 9 / 10 - 1985 Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »