LipoLife

LLN2 Ribose+B3 NMN 150 ml

40,50
Auf Lager (5)
Menge
- +
  • Bestellt für 17:30, morgen zu Hause
  • Indien op voorraad. Gratis verzonden v.a. €50 order
  • Achteraf betalen (binnen 14 dagen) mogelijk via Klarna
  • Je bestelling is tot €2500 verzekerd via TrustedShops
  • Zusatzinformation? Anfrage zu diesem Produkt
  • Auf Vergleichsliste setzen
Produktbeschreibung

Waar is nicotinamide-mononucleotide goed voor?
In al onze cellen maken we een machtig molecuul genaamd nicotinamide adenine dinucleotide, beter bekend als NAD+ of NADH. Onze cellen gebruiken NAD+ voor een groot aantal doeleinden, waaronder het mede produceren van de energie die onze cellen nodig hebben om te functioneren en om eiwitten te activeren die beschadigd DNA repareren. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid van dit molecuul af. Wetenschappers zijn van mening dat de afname van NAD+ correleert met veel van de gezondheidsproblemen waarmee we worden geconfronteerd naarmate we ouder worden.

Draait NMN veroudering echt om?
Helaas; nee, je kunt veroudering niet "omkeren", het is een natuurlijk onderdeel van het leven, maar je kunt de kracht van voeding gebruiken om je lichaam te helpen het proces te vertragen. NADH niveaus in het lichaam raken uitgeput door veroudering. Uitputting van NADH-niveaus wordt geassocieerd met een afname van de energieproductie in mitochondriën, toenemende oxidatieve stress, DNA-schade, cognitieve stoornissen en ontstekingsziekten. NMN, de voorloper van NAD+, is onderzocht om deze leeftijd gerelateerde complicaties om te keren en de snelheid van veroudering te vertragen door de NAD+-niveaus in het lichaam te verhogen. Een manier waarop we gezonde niveaus van NAD+ kunnen behouden, is door ons lichaam aan te vullen met nicotinamide-mononucleotide (NMN).

Produktinformation
Marke LipoLife
SKU 27-04-2024
EAN 5065009886104
Was unsere Kunden sagen

Gemiddelde van 0 review(s)

Kein Bewertungen
Lesen oder schreiben Sie einen Kommentar
Mein Konto
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Sprache
Ihr Warenkorb
Ihr Warenkorb ist leer
Menu
Suchen
Search suggestions
Keine Produkte gefunden...
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »